La nostre historia

Qui som?

Venim d’una tradició de tres generacions al sector dels embotits. La sòlida herència d’EMBOTITS MASÓ d’Olot es reflecteix en la dedicació apassionada a l’elaboració d’embotits de manera artesanal, que encapsulen l’essència autèntica del Pirineu garrotxí. El nostre compromís inquebrantable amb la qualitat es manifesta en cada pas del procés.

Fusionem la tradició amb la innovació, integrant amb cura les últimes tecnologies sense comprometre l’autenticitat i l’excel·lència dels nostres productes. Valorem l’artesania i el respecte per les pràctiques tradicionals, assegurant que cada mossegada transmeti la riquesa de la nostra història culinària.

La selecció de les carns és un art en si mateix. Posem una atenció meticulosa en l’elecció dels ingredients, prioritzant la qualitat i la procedència. Cada peça de carn utilitzada en els nostres embotits es selecciona amb el més alt estàndard, garantint una experiència gastronòmica que delita els sentits.

A EMBOTITS MASÓ, més que elaborar embotits, cultivem històries de sabor arrelades a la terra i a la nostra dedicació familiar. Els nostres embotits no són només productes, són el resultat de generacions d’experiència i amor per la tradició culinària. Descobreix l’autèntica essència del Pirineu gironí en cada mossegada dels nostres embotits, on la qualitat i la passió s’entrellacen d’una manera inigualable.

També destacar, que des de l’any 2020 vam incorporar els embotits tal i com els elaborava Embotits Eugeni de Sant Joan Les Fonts, una família artesana des de 1967.

Ubicació

On trobar-nos?

Pujar